Instruire afiliati

Training afiliati B2B

Vreti sa obtineti un profit mai mare din comisioane? Contribuiti la incheierea contractelor de transport marfa si veti castiga un procent din profitul pe care il obtinem de la fiecare client nou pe care il aduceti ca si agent de vanzari afiliat.

Va vom arata mai jos strategii extraordinar de puternice, simple si practice pe care le puteti pune in aplicare imediat, cu o rata fantastica de conversie. In acest fel veti putea castiga comisioane ca si agent de vanzari afiliat si veti avea un profit pasiv in fiecare luna.

Cum sa va faceti un website profitabil

Folosirea linkurilor afiliate pe blogul dvs va va aduce un venit pasiv pe viata. Insa multi afiliati pierd comisioane pentru ca nu isi promoveaza website-ul.

Daca vrei sa ai un website profitabil din programul de afiliere B2B oferit de Eben-Ezer Logistics foloseste aceste tehnici care o sa te ajute:

  • sa cresti numarul de clickuri pe linkurile tale de afiliat
  • sa iti promovezi tot websiteul
  • sa ajungi pe prima pagina in motoarele de cautare

Cresteti profitul din marketing afiliat

4 cele mai profitabile metode de a castiga din programele de marketing afiliat.

Ca si afiliat in programul de afiliere Eben-Ezer Logistics puteti castiga la fiecare client nou pe care ni-l aduceti pana la cateva sute de euro.

Va vom arata 4 cele mai profitabile metode de a castiga din programele de marketing afiliat, pe care le folosim noi ca sa automatizam conversia clientilor si sa o transformam intr-un venit pasiv pe viata.

  • cum sa inscrieti alti afiliati ca sa obtineti 10% comision
  • strategii pentru automatizarea profitului