Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor noastre (numite mai departe generic „Serviciile”). Serviciile sunt oferite de Eben-Ezer Logistics SRL cu sediul in str. Grigore Alexandrescu nr. 35, ap. 46, Cluj-Napoca, Cluj, Romania si de Eben-Ezer Trans SRL cu sediul în str. Principala nr. 287 A, 427240 Rebrisoara, Bistrita-Nasaud, Romania numite in continuare Eben-Ezer Logistics.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord in mod expres cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam sa ii cititi cu atentie.

Serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare pentru produse (inclusiv cerinte referitoare la varsta). In cazul anumitor Servicii, exista Termeni si conditii suplimentare, iar, daca utilizati acele Servicii, Termenii si conditiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. si Eben-Ezer Logistics.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul Serviciilor.

Nu utilizati Serviciile in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati Serviciile sau sa le accesati in alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de Eben-Ezer Logistics. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor si reglementarilor aplicabile pentru controlul exporturilor si al reexporturilor. Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu va ofera nici un drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obtineti permisiunea din partea proprietarului continutului sau daca acest lucru vi se permite prin lege. Prezentii Termeni si conditii nu va acorda dreptul de a utiliza nici o marca sau sigla din cadrul Serviciilor. Nu eliminati, nu ascundeti si nu modificati nici o mentiune legala afisata in cadrul sau impreuna cu Serviciile.

Serviciile noastre afiseaza un anumit continut care nu apartine Eben-Ezer Logistics. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie. Putem examina continutul pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupuneti ca il examinam.

In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre dvs., putem sa va trimitem anunturi privind serviciile, mesaje administrative si alte informatii. Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizati aceste Servicii intr-un mod care va distrage atentia si va impiedica sa respectati legislatia rutiera si de siguranta.

Nu toate serviciile noastre sunt gratuite. Prin utilizarea unora dintre serviciile noastre sunteti de acord cu posibilitatea efectuarii unei platii catre Eben-Ezer Logistics conform listei de comisioane si preturi.

Contul dvs. Eben-Ezer Logistics

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un Cont Eben-Ezer Logistics (numit mai departe generic „Cont”). Puteti sa va creati propriul Cont sau acesta va poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau institutia dvs. de invatamant. Daca utilizati un Cont atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni si conditii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul sa va acceseze sau sa va dezactiveze contul.

Pentru a va proteja Contul, pastrati parola confidentiala. Purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului. Incercati sa nu reutilizati parola Contului pentru aplicatii terta parte. Daca aflati despre orice utilizare neautorizata a parolei sau a Contului, este responsabilitatea dvs. sa ne informati despre aceasta.

Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor

Politicile de confidentialitate Eben-Ezer Logistics explica modul in care tratam datele dvs. cu caracter personal si in care va protejam confidentialitatea atunci cand utilizati Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca Eben-Ezer Logistics poate sa utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

Raspundem notificarilor cu privire la posibilele incalcari ale drepturilor de autor si desfiintam conturile sau blocam accesul utilizatorilor care incalca in mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor legale.

Oferim informatii care ajuta proprietarii drepturilor de autor sa isi gestioneze proprietatea intelectuala online. In cazul in care considerati ca va sunt incalcate drepturile de autor si doriti sa ne instiintati, puteti sa ne contactati.

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.ebenezerlogistics.com si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Eben-Ezer Logistics sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Continutul dvs. in cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii va permit sa incarcati, sa trimiteti, sa stocati sau sa primiti continut. Va pastrati toate drepturile de proprietate intelectuala detinute asupra continutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce va apartine ramane in proprietatea dvs.

Cand incarcati, trimiteti, stocati sau primiti continut in cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, acordati Eben-Ezer Logistics (si partilor cu care lucram) o licenta globala pentru utilizarea, gazduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrari derivate (cum ar fi cele rezultate din traduceri, adaptari sau alte modificari pe care le efectuam pentru ca respectivul continut sa functioneze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publica, afisarea publica si distribuirea respectivului continut. Drepturile pe care le acordati in cadrul acestei licente au scopul limitat de operare, promovare si imbunatatire a Serviciilor, precum si de dezvoltare a unor servicii noi. Aceasta licenta ramane in vigoare chiar daca nu mai utilizati Serviciile noastre. Anumite Servicii va pot oferi modalitati de accesare si de eliminare a continutului furnizat catre respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni si conditii sau setari care restrang domeniul de utilizare a continutului trimis in cadrul respectivelor Servicii. Asigurati-va ca detineti drepturile necesare pentru a ne acorda aceasta licenta pentru intregul continut pe care il trimiteti catre Serviciile noastre.

Sistemele noastre automatizate analizeaza continutul dvs. (inclusiv e-mailurile) pentru a va oferi functii relevante din cadrul produselor, cum ar fi rezultate personalizate de cautare sau publicitate personalizat. Analiza are loc cand continutul este trimis, primit sau stocat.

Daca aveti un Cont Eben-Ezer Logistics, este posibil sa afisam Numele profilului, Fotografia de profil si actiunile dvs. pe care le intreprindeti in cadrul acestui site sau in cadrul aplicatiilor terta parte conectate la Cont (de exemplu, recenziile pe care le scrieti si comentariile pe care le postati) in Serviciile noastre, inclusiv sa le afisam in anunturi sau in alte contexte comerciale. Vom respecta alegerile pe care le faceti pentru a limita setarile de distributie sau de vizibilitate din Cont. De exemplu, puteti configura setarile, astfel incat numele si fotografia dvs. sa nu fie publice.

Puteti afla mai multe informatii despre modul in care Eben-Ezer Logistics utilizeaza si stocheaza continutul in politica de confidentialitate sau in Termenii si conditiile suplimentare pentru anumite Servicii. Daca trimiteti feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fara a avea nici o obligatie fata de dvs.

Despre programele software din cadrul Serviciilor

Cand un anumit Serviciu necesita sau include programe software descarcabile, respectivul program software se poate actualiza automat pe dispozitivul dvs. atunci cand devine disponibila o versiune sau o functie noua. Anumite Servicii va pot permite sa va configurati setarile pentru actualizarea automata.

Eben-Ezer Logistics va ofera o licenta personala, globala, scutita de redevente, netransmisibila si neexclusiva pentru a utiliza programul software furnizat de Eben-Ezer Logistics ca parte a Serviciilor. Aceasta licenta are unicul scop de a va permite sa utilizati si sa va bucurati de beneficiile Serviciilor, asa cum sunt acestea furnizate de Eben-Ezer Logistics, in modul permis de prezentii Termeni si conditii. Nu aveti dreptul sa copiati, sa modificati, sa distribuiti, sa vindeti sau sa inchiriati nici o parte a Serviciilor si a programelor software incluse; nu aveti dreptul sa refaceti sau sa incercati sa extrageti codul sursa al respectivului program software, cu exceptia cazurilor in care legislatia nu permite aceste restrictionari sau a cazurilor in care aveti permisiunea scrisa din partea noastra.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate in cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite in baza unei licente open source pe care o vom pune la dispozitia dvs. Licenta open source poate include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si conditii.

Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si imbunatatim in mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa intrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteti sa renuntati oricand la utilizarea Serviciilor noastre, insa ne va parea rau sa nu mai colaboram cu dvs. De asemenea, Eben-Ezer Logistics poate intrerupe furnizarea Serviciilor catre dvs. sau poate adauga ori stabili in orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Consideram ca dvs. sunteti proprietarul propriilor date, iar pastrarea accesului la datele respective este un lucru important. Daca intrerupem furnizarea unui Serviciu, in situatiile cand acest lucru este posibil in mod rezonabil, va vom notifica in prealabil si in mod rezonabil si va vom oferi posibilitatea de a prelua informatiile din cadrul respectivului Serviciu.

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca va va face placere sa le utilizati. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite in legatura cu Serviciile.

Cu exceptia prevederilor explicite din prezentii Termeni si conditii sau din Termenii si conditiile suplimentare, Eben-Ezer Logistics si furnizorii sau distribuitorii sai nu fac nici o promisiune speciala in legatura cu Serviciile. De exemplu, nu ne luam niciun angajament cu privire la continutul din cadrul Serviciilor, functiile specifice disponibile prin intermediul Serviciilor, fiabilitatea, disponibilitatea si capacitatea acestora de a va satisface cerintele. Furnizam Serviciile „ca atare”.

Anumite jurisdictii prevad unele garantii, cum ar fi garantia implicita de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop si neincalcare a prevederilor legale. In limita prevederilor legale, excludem toate garantiile.

Raspunderea pentru Serviciile noastre

In masura permisa de lege, Eben-Ezer Logistics, furnizorii si distribuitorii sai nu vor fi raspunzatori pentru pierderile de profituri, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive.

In limitele permise de lege, raspunderea totala a companiei Eben-Ezer Logistics, a furnizorilor si a distribuitorilor sai pentru orice reclamatii in baza prezentilor Termeni si conditii, inclusiv pentru toate garantiile implicite, se limiteaza la suma pe care ne-ati platit-o pentru utilizarea Serviciilor (sau, la alegerea noastra, se limiteaza la a va furniza din nou Serviciile).

Eben-Ezer Logistics, furnizorii si distribuitorii sai nu vor fi in niciun caz responsabili pentru nici o pierdere sau paguba care nu poate fi prevazuta in mod rezonabil.

Recunoastem ca, in unele tari, este posibil sa aveti drepturi legale in calitate de consumator. Daca utilizati Serviciile in scop personal, atunci nici o prevedere a prezentilor Termeni si conditii sau a oricaror Termeni si conditii suplimentare nu limiteaza drepturile legale ale consumatorilor, la care nu se poate renunta prin contract.

Site-ul www.ebenezerlogistics.com este un site cu continut informativ. Eben-Ezer Logistics si partenerii nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Eben-Ezer Logistics si partenerii nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Eben-Ezer Logistics si partenerii acesteia.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Eben-Ezer Logistics si partenerii acesteia.

Eben-Ezer Logistics si partenerii acestuia nu vor putea fi adusi raspunzatoari fata de nici o persoana / entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.ebenezerlogistics.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Eben-Ezer Logistics nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de Partenerii acesteia si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Daca utilizati Serviciile noastre in numele unei companii, compania respectiva accepta prezentii Termeni si conditii. Compania respectiva va apara si va despagubi Eben-Ezer Logistics, afiliatii, functionarii, agentii si angajatii acesteia impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea Serviciilor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor.

Despre prezentii Termeni si conditii

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare care se aplica unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al Serviciilor noastre. Consultati periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si conditii. Vom posta notificarile cu privire la modificarea Termenilor si conditiilor suplimentare in cadrul Serviciului in cauza. Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum paisprezece zile dupa postare. Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra in vigoare imediat. Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse Termenilor si conditiilor aferente unui Serviciu, va sugeram sa intrerupeti utilizarea Serviciului respectiv.

In cazul unei discrepante intre prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare, vor prevala Termenii si conditiile suplimentare.

Prezentii Termeni si conditii reglementeaza relatia dintre Eben-Ezer Logistics si dvs. Acestia nu creeaza niciun fel de drepturi pentru terti beneficiari.

Daca nu respectati prezentii Termeni si conditii si nu luam masuri imediate, nu inseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si conditiilor.

In unele tari, instantele nu aplica legislatia din Romania in anumite tipuri de litigii. Daca aveti domiciliul intr-una din aceste tari, in cazurile in care legislatia din Romania este exclusa, in litigiile asociate cu prezentii Termeni si conditii se aplica legislatia tarii dvs. In caz contrar, in cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile, sunteti de acord sa se aplice legislatia din Romania cu exceptia reglementarilor din Romania cu privire la alegerea legii. In mod similar, daca instantele din tara dvs. nu va permit sa fiti de acord cu jurisdictia instantelor din Romania, in cazul litigiilor in legatura cu prezentii Termeni si conditii se aplica jurisdictia si legislatia locala. In caz contrar, toate pretentiile rezultate din sau in legatura cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile vor fi judecate exclusiv de instantele din Romania, iar dvs. si Eben-Ezer Logistics sunteti de acord cu jurisdictia personala a respectivelor instante.

Pentru informatii despre modul in care puteti sa contactati Eben-Ezer Logistics, accesati pagina noastra de contact.