Castigati bani cu Facebook

Vreti sa faceti bani din pagina dvs de Facebook? Sau poate din pagina de Twitter sau Linkedin?

Orice retea sociala poate fi folosita ca sa va aduca un profit. Asta daca folositi cateva strategii simple si practice, care sunt folosite de multi ani cu succes.

#1. Retelele sociale sunt pentru „socializare”

Oamenii care navigheaza pe retelele sociale o fac pentru ca vor sa vada ce mai fac prietenii, vor sa auda ultimele stiri, sa se joace sau poate doar se plictisesc si vor sa piarda timpul. Cu siguranta retelele sociale nu sunt folosite de oameni ca sa vada reclame.

Asadar mesajul pe care il asociati linkului dvs de afiliat nu trebuie sa sune ca o reclama, cel mai bine va camuflati mesajul intr-o poveste, review sau stire. In felul acesta va parea mai interesant si va creste numarul de clickuri.

In continuare acest tutorial despre Cum sa castigati ca si afiliat din retelele sociale este disponibil doar pentru afiliatii Eben-Ezer Logistics. Daca doriti sa cititi tutorialul in totalitate INSCRIETI-VA GRATUIT in programul nostru de afiliere si veti invata cum sa aveti un profit din pagina dvs de Facebook, Twitter, Linkedin etc. sau autentificati-va.

Exista un program (contra cost) care poate automatiza postarile pe mai multe retele de socializare. Programul se numeste FollowingLike si are preturi cuprinse intre 69$ si 399$, dar nu va recomandam varianta ieftina.

Varianta completa ofera mult mai multe facilitati la un cost real mult mai mic decat daca le-ati cumpara separat. De aceea noi recomandam FollowingLike Ultimate Edition, mai ales ca de obicei se ofera reduceri substantiale la acest program fantastic pentru marketing pe retelele de socializare.

Noi credem in transparenta. Daca cumparati programul (pe care si noi il folosim) vom castiga la randul nostru un procent ca si afiliati.

Folosind aceste 13 strategii extraordinare puteti creste profitul din afiliere folosind retelele de socializare.

In articolul urmator va aratam Cum sa cresteti valoarea comisioanelor primite ca si afiliat folosind tehnici de nisa.

Care strategie pentru marketing pe retelele de socializare o veti folosi de acum?

Fiecare dintre cele 13 strategii (pe care si noi le folosim) are importanta ei. Si atunci cand folositi aceste strategii impreuna pe retelele de socializare efectul este mult mai puternic.

Scrieti-ne mai jos parerea dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.