Email marketing B2B – tutorial pas cu pas

In afaceri, campaniile de email marketing B2B au o rata uriasa de succes pentru ca investitiile se bazeaza pe INCREDERE.

Va vom arata pas cu pas cum sa faceti o campanie de marketing B2B si sa scrieti un email care convinge. Dupa ce veti citi acest articol pana la sfarsit vei sti cum sa cresteti conversia unei campanii de direct mail astfel incat sa obtineti un profit mare si rapid din programul nostru de afiliere.

#1. Nu confundati o campanie de email marketing B2B cu o campanie B2C sau Cold email

Cea mai des intalnita greseala este confuzia intre email marketing B2B si Cold email sau intre Email marketing B2B si Email marketing B2C. Care este diferenta dintre acestea?

  • Email marketing B2C se adreseaza unor persoane care si-au dat acordul prealabil de a primi emailuri promotionale de la dvs
  • Cold emailing se adreseaza unor persoane pe care nu le cunoasteti si doriti sa stabiliti o relatie cu ele, ca mai tarziu sa le puteti trimite o oferta
  • Email marketing B2B se adreseaza unor persoane cu putere de decizie intr-o firma care va cunosc

Asadar, ca sa sa cresteti rata de conversie a emailurilor dvs, folositi metoda pe care o vom  arata in continuare ca sa scrieti un email convingator si trimiteti acest email doar unor persoane care AU PUTERE DE DECIZIE intr-o firma si PE CARE LE CUNOASTETI dinainte.

In continuare acest tutorial direct mail B2B este disponibil doar pentru afiliatii Eben-Ezer Logistics. Daca doriti sa cititi tutorialul in totalitate INSCRIETI-VA GRATUIT in programul nostru de afiliati si veti invata cum sa faceti o campanie de email B2B cu o rata mare de conversie sau autentificati-va.

Acum stiti cum sa scrieti un email B2B convingator folosind cele 11 tehnici pe care vi le-am aratat, asadar este timpul sa castigati comisioane.

In articolul urmator va aratam 7 moduri sa va faceti un website profitabil din afiliere

Folositi deja emailuri B2B?

Emailurile B2B sunt una dintre cele mai puternice arme ale unei afaceri. Pentru ca majoritaea firmelor colaboreaza cu alte firme pentru un profit reciproc.

Cum folositi emailurile B2B? Lasati-ne mai jos un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.